Ons Team

Ons team bestaat uit 3 enthousiaste collega's die samen bouwen aan De Eerste Stapjes. Wij nemen binnen ons team een lerende houding aan. We geloven dat we samen sterker staan en trachten elkaar te ondersteunen in onze professionele groei en ontwikkeling. We werken met ervaren en gediplomeerde kinderbegeleiders.

Daarnaast werken we ook samen met studenten die een pedagogische opleiding aan het volgen zijn zoals pedagogie van het jonge kind, orthopedagogie, kleuteronderwijs… Zij kunnen bij ons terecht voor een stage.

 

Anne-Sophie

Verantwoordelijke zorg en pedagogie

Hallo iedereen, Mijn naam is Anne-Sophie Ruyssers, en ik ben geboren op 27 februari 1983. Op 21 jarige leeftijd heb ik 6 maanden in het buitenland (Mallorca) doorgebracht als au pair, voor een gezin met 4 kindjes. Aangezien dit voor mij een fantastische ervaring was, was de beslissing dan ook snel gemaakt; Ik wilde met kindjes blijven werken.. Eénmaal terug in België, ben ik onmiddellijk beginnen solliciteren bij kinderdagverblijven. Al vrij snel kon ik aan de slag in een kinderdagverblijf in Berchem. Daar heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. Maar omdat ik uit een ‘zelfstandig’ gezin kom, begon het na 4 jaar toch te kriebelen om op mezelf iets op te starten.

En zo komt het dat in 2008 de deuren van onze eerste groepsopvang in de Doornstraat opengingen. Ik heb altijd met heel veel plezier gewerkt tussen de kindjes op de werkvloer. Maar bij de opening van onze tweede vestiging in 2013 werd de administratie ook een pak groter. Nu werk ik dus meer achter de schermen om onze werking in goede banen te leiden.

 

Nathalie

Verantwoordelijke organisatorisch beheer en beleid

Hi, ik ben Nathalie. Een vrolijke veertiger, mama van twee enthousiaste kinderen, vrouw van een sportieve toffe man, zus van Anne-Sophie, mede-zaakvoerder van De Eerste Stapjes, houder van een diploma doctor in de medische wetenschappen, lector en onderzoeker aan de Karel de Grote Hogeschool binnen de opleiding ‘Pedagogie van het Jonge Kind’, grote fan van yoga en meditatie, zangeres onder de douche, pedagogisch ondersteuner van onze organisatie, creatieve ondernemer, luisterend oor voor ouders en steeds werkend aan een leuke warme opvang waar onze kinderen centraal staan.

Tinneke

Pedagogisch ondersteuner

Hallo! Ik ben Tinneke, Pedagogisch ondersteuner bij De Eerste Stapjes!

Mijn avontuur bij De Eerste Stapjes is begonnen in januari 2020 toen ik mijn stage hier begonnen ben. Dit voor mijn opleiding pedagogie van het jonge kind. In de zomer van 2020 ben ik blijven voortwerken als jobstudent. Vanaf september 2020 heb ik de kans gekregen om mijn avontuur bij De Eerste Stapjes verder te zetten. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met het team verder te werken aan de pedagogische kwaliteit van onze opvang.

Een team ondersteunen, een pedagogisch project vorm geven en kindjes een leuke, leerrijke tijd bezorgen is het liefste wat ik doe. Ook sta ik altijd klaar om de vragen van ouders te beantwoorden. Je mag mij altijd aanspreken! 

Inschrijven

Stuur je aanvraag door via mail: info@deeerstestapjes.be.
U mag van ons spoedig een antwoord verwachten.
De inschrijving is pas definitief na de betaling van het inschrijvingsgeld.

De vakantieopvang zal doorgaan in
Doornstraat 271 - 2610 Wilrijk.